Powered by: Go With The Flo events
Nu inschrijven

Mei vakantie Kamp 30 April t/m 4 Mei 2018 van 5 t/m 15 jaar NIEUW!!

Mei kamp

Afgelopen zomer waren de welbekende zomerkampen weer een groot succes bij Go with the Flo! Daarom organiseren wij dit jaar voor alle Go with the Flo toppers een extra kamp in de Mei vakantie. Tijdens dit kamp staat sport en plezier weer centraal! Wij hebben verschillende sportieve activiteiten klaar staan waar iedereen op zijn eigen niveau aan deel kan nemen. Voor meer informatie over wat mee te nemen en wat wij doen met de kampen leest u hier.

Het mei vakantiekamp zal plaatsvinden van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei. Er kan geboekt worden voor een week maar ook voor een losse dag of dagen. Het kan allemaal! De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Het is ook mogelijk uw kinderen vroeg te brengen (08.30 uur) en later op te halen (18.00 uur).

Wilt u zich aanmelden voor dit te gekke kamp in de Mei vakantie? Doe dat dan nu hieronder, dit kan gewoon via het zomerkamp aanmeldingsformulier!

Kosten:

De kosten voor een week zijn €200 (vroeg brengen laat halen € 250)
De kosten voor een week met overnachting zijn  €400
Losse dag  € 50

Vroeg brengen en/of later halen €15 per dag extra. De kinderen worden per dag verdeeld in leeftijdsgroepen.Wij raden de kinderen aan om regenkleding, slippers en zwemkleding mee te nemen. Voor eten en drinken in de middag wordt gezorgd.

Nu inschrijven