Powered by: Go With The Flo events
Nu inschrijven

Informatie zomerkampen 2023

Beste ouders/verzorgers!

Alle informatie voor de zomerkampen vind u hier! Maandag t/m vrijdag worden de deelnemers om 10:00 verwacht op tennispark Parnassia in Bergen aan Zee (Parkweg 4), om 17:00 kunt u uw kind weer ophalen op dezelfde locatie. Op vrijdag worden de deelnemers om 10:00 verwacht bij Go with the Flo’ot bootjes verhuur op de Bergerweg 82.

Het zou fijn zijn als er een aantal ouders zijn die de deelnemers om 16:00 vanaf de bootjesverhuur aan de Bergerweg met de auto naar het tennispark kunnen brengen. Vrijdagavond (vanaf 17:00) is er een Amerikaanse Barbecue, waarbij het de bedoeling is dat iedereen wat lekkers meeneemt! Zowel de intekenlijst voor het rijden vanaf de bootjesverhuur aan de Bergerweg als de intekenlijst voor de BBQ kunt u vinden op de entreedeur van het tennispark.

Tips:

  • Een aantal keer per week lopen we van het tennispark naar het strand, het is daarom aan te bevelen om slippes te dragen tijdens deze wandeling.
  • We raden uw kinderen aan om zonnebrand mee te nemen.

Voor degenen die hebben aangegeven contant te willen betalen: graag de betaling in een enveloppe voorzien van naam. U krijgt van ons een betalingsbewijs.

Info voor de deelnemers die blijven slapen
De overnachtingen zullen plaats vinden op het terrein van boerderij van Schagen (Bergerweg 82, 1862 PR Bergen NH). U kunt de spullen (tent, slaapmatje, slaapzak, etc) maandag brengen naar de bootjesverhuur go with the floot op het terrein van van Schagen.

Ik heb er weer veel zin in,

Sportieve groet,

Florian Labij van der Pol