Powered by: Go With The Flo events
Nu inschrijven

Mei vakantie kamp 1 t/m 5 mei 2023 (all in)

Mei kamp

Dit jaar organiseren wij weer een kamp in de mei vakantie voor kinderen van 5 t/m 15 jaar.  Tijdens dit kamp staat sport en plezier weer centraal! Wij hebben verschillende sportieve activiteiten klaar staan waar iedereen op zijn eigen niveau deel aan kan nemen. Voor meer informatie over wat u mee moet nemen en wat wij doen met de kampen leest u hier.

Voor de kinderen die blijven overnachten hebben wij een avondvullend programma. Waarbij we onder andere gaan karten, laser gamen, pizza eten en organiseren wij een spannende filmavond. Vrijdag sluiten we af met een barbecue.
Vrijdag varen wij met bootjes naar Jumpstreet Alkmaar waarbij iedereen die zich aanmeldt aan mee kan doen. wij starten bij de bootjesverhuur Go With The Floot op de Bergerweg 82 te Bergen. Of in overleg, (om drukte op de locatie van de botenverhuur te mijden) op de nesdijk ter hoogte van nummer 13, bij het voetbalveldje.

Het mei vakantiekamp zal plaatsvinden van maandag 1 t/m 5 mei. Er kan geboekt worden voor een week maar ook voor een losse dag of dagen. Het kan allemaal! De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Het is ook mogelijk uw kinderen vroeg te brengen (09.00 uur) en later op te halen (18.00 uur).

Wilt u zich aanmelden voor deze toffe  kampen in de mei vakantie? Doe dat dan nu hieronder, dit kan gewoon via het zomerkamp aanmeldingsformulier!

Kosten:

De kosten voor een week zijn €250
De kosten voor een week met overnachting zijn  €550
Losse dag  € 60

Vroeg brengen en/of later halen €20 per dag extra. De kinderen worden per dag verdeeld in leeftijdsgroepen. Wij raden de kinderen aan om regenkleding, slippers en zwemkleding mee te nemen. Voor eten en drinken in de middag wordt gezorgd.

Nu inschrijven